Τρόποι Πληρωμής

  1. Αντικαταβολή: Αποστολή με δική μας μεταφορική στον χώρο σας: Πληρωμή με μετρητά κατά την παράδοση από τον μεταφορέα μας στον χώρο σας.
  2. Πληρωμή με κάρτα: Μπορείτε να πληρώσετε μέσω ασφαλούς συναλλαγής από το σύστημα της Viva wallet με οποιαδήποτε πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
  3. Παραλαβή από το κατάστημα: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας χωρίς χρέωση από το κατάστημά μας (Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 73).

Αποστολές

  1. Αποστολή με δικά μας μέσα: Αποστολή με δική μας μεταφορική στον χώρο σας, για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2299300373
  2. Αποστολή με μεταφορική της προτίμησής σας: Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2299300373
  3. Παραλαβή από το κατάστημα με δικά σας μέσα: Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας χωρίς χρέωση από το κατάστημά μας (Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 73).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η ALUMETAL ΚΥΡΙΑΖΗΣ έχει την έδρα της στο Μαρκόπουλο Αττικής και εξειδικεύεται σε κατασκευές αλουμινίου, σιδηροκατασκευές και ειδικές κατασκευές, με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Είμαστε επίσημοι συνεργάτες της ΕΤΕΜ και με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών, προσφέρουμε σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις και εγγυόμαστε για την ποιότητα τους.

Πραγματοποιούμε δωρεάν μελέτη στο χώρο σας και προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου.

Εξυπηρετούμε άμεσα τις περιοχές: Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη, Ελληνικό, Καλλιθέα, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Αγία Παρασκευή, Καλύβια, Κουκάκι και όπου αλλού μας ζητηθεί στην Αττική, καθώς και πανελλαδικά, κατόπιν συνεννόησης.