ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΝΕΟ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ"

Αποφασίσατε να προχωρήσετε σε αλλαγή κουφωμάτων ;

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΥΦΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ;

θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στον τύπο και το είδος ανοίγματος του κουφώματος ώστε να αξιοποιηθεί ο χώρος σας και να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να γνωρίζετε πως σημαντικό ρόλο για την απόδοση των κουφωμάτων παίζει n σωστή τοποθέτησή τους και η εγκατάσταση τους πρέπει να πραγματοποιείται από εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

ΠΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ Η ΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ;

Με τη χρήση θερμοδιακοπτόμενων συστημάτων αλουμινίου και κατάλληλων υαλοπινάκων (τζάμια). Με αυτόν τον τρόπο περιορίζουμε τις απώλειες θερμότητας ακόμα και σε ποσοστό 35%.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΜΟΔΙΑΚΟΠΗ ;

Τα σύγχρονα συστήματα αλουμινίου περιέχουν διάφορες ενισχύσεις (πολυαμίδια και αφρώδη υλικά) ανάμεσα στις πλευρές τους, με τις οποίες επιτυγχάνεται η “διακοπή” της μετάδοσης θερμότητας από και προς τον εξωτερικό χώρο στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ;

Η μέτρηση του πόσο αντιστέκεται ένα κούφωμα στην μεταφορά της θερμοκρασiας γίνεται με τον συντελεστή ενεργειακής απόδοσης Uw. Κουφώματα με Uw μεγαλύτερο από 3,2 θεωρούνται συμβατικά, κουφώματα με συντελεστή μεταξύ 2,6 και 3,2 θεωρούνται ενεργειακά, ενώ κουφώματα με συντελεστή μικρότερο από 2,6 θεωρούνται ενεργειακά υψηλών επιδόσεων. Όσο η τιμή Uw πλησιάζει το μηδέν, τόσο πιο καλή θερμομόνωση επιτυγχάνεται, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας.

ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν μελέτη του χώρου σας