ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ETEM

Στην εποχή μας, όπου η αισθητική, η λειτουργικότητα και η ενεργειακή απόδοση κατέχουν κυρίαρχο ρόλο στην αρχιτεκτονική, η ALUMETAL KIRIAZIS προσφέρει μια πλούσια συλλογή συστημάτων, ικανή να καλύψει το σύνολο των παραδοσιακών και σύγχρονων αρχιτεκτονικών απαιτήσεων. Πιστή σε αυτή την αρχή, η ΕΤΕΜ διαθέτει μια σειρά προϊόντων αρχιτεκτονικών συστημάτων που καλύπτει μια τεράστια ποικιλία λύσεων – προσόψεις, παράθυρα, πόρτες, συρόμενα συστήματα, συστήματα σκιαδίων, κάγκελα και πολλά άλλα – δίνοντας στους αρχιτέκτονες τη δυνατότητα να δώσουν σάρκα και οστά σε κάθε τους έμπνευση.

Η ΕΤΕΜ πέρα από την πληθώρα των συστημάτων και λύσεων που διαθέτει, προσφέρει τη δυνατότητα ανάπτυξης νέων προϊόντων επί παραγγελία, ώστε αυτά να είναι ικανά να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση. Διαθέτοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό, η ΕΤΕΜ δεσμεύεται πως είναι σε θέση να δημιουργήσει ειδικές λύσεις, προσφέροντας απόλυτη ελευθερία κατά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.

Η ETEM, με τη μακρόχρονη παρουσία της στον χώρο, μπορεί με βεβαιότητα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της, είτε πρόκειται για κατοικίες, είτε για εμπορικά κτίρια, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα το σύστημα που θα καλύπτει τέλεια τις δικές τους ανάγκες. Τα συστήματα της ETEM προσφέρουν ευελιξία, ανθεκτικότητα και μεγάλη αντοχή.

Στη σύγχρονη εποχή, το επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας κατέχει σημαντικό ρόλο στην εκλογή των κουφωμάτων. Κατά το σχεδιασμό των συστημάτων της, η ΕΤΕΜ επιδιώκει τη μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα, ώστε τα προϊόντα της να προσφέρουν αυξημένα επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης, αντοχής σε ανεμοπίεση και υδατοστεγανότητας, ενώ παράλληλα τηρούν τα συνήθη υψηλά πρότυπα καλαισθησίας και μακροχρόνιας απόδοσης.